Aangepaste
Hang Tag-stickers

Het is een productlabel én een sticker

Til je producten naar een hoger niveau door labels eraan te maken die ook dienen als stickers. Voeg een uniek ontwerp of je logo toe aan de voorkant als de sticker en gebruik de achterkant om productinformatie zoals maat, prijs, barcode, etc. aan te geven. Deze hangtag-stickers zijn compatibel met onze backpaper printing-functie, dus gebruik deze optie om de informatie op de achterkant in een uniek lettertype, kleur en ontwerp aan te geven.

Laat ons in onze sticker maker weten dat je wil dat dit een hangtag wordt en waar het gaatje voor de hangtag moet komen, en wij voegen dat voor je toe!
 
Extra bonus voor je bedrijf
Sticker én hangtag
Breed scala aan materialen
Eindeloze mogelijkheden voor je ontwerp
Add-on opties
Backpaper printing en speciale inkten
 
 

Maak hangtag stickers

Extra's zoals Backpaper Printing, Pink Ink en onzichtbare inkt kunnen worden aangevraagd in onze sticker maker.

 
 

Hang Loose

Vernieuw je productlabels met chique sticker hangtags. Hangtagstickers zijn een geweldige optie voor unieke branding en geven je klant iets extra's bij hun aankoop.

 
 

Hoe hangtag-stickers te bestellen

  • Selecteer snijlijn, formaat, hoeveelheid en materiaal.
  • Upload je bestand en voeg in de opmerking toe dat je wilt dat het een hangtag moet zijn, en waar je de tag op je ontwerp wilt plaatsen.
  • Als je een speciaal materiaal kiest, laat ons dan in een opmerking weten waar je de effecten wilt laten zien.
  • Selecteer je verzendmethode en betaal.

Laat ons weten als je vragen hebt of aanvullende verzoeken!

Productkenmerken
Vorm Contourgesneden, rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, afgeronde hoeken.
Op vel Nee
Full-color print CMYK + wit
Formaat Maximaal 27,5 cm (10,8") aan één zijde
Materiaal Kraftpapier, vinyl, holografisch
Absoluut! Je hebt de flexibiliteit om je eigen snijlijn te gebruiken door je bestand te uploaden met de gewenste snijlijn op een aparte laag geplaatst. Ons team zal dit tijdens het productieproces regelen, zodat er nauwkeurig en precies wordt gesneden volgens jouw specificaties. Deze optie stelt je in staat volledige controle te hebben over de vorm en contour van je hangtag-stickers, wat resulteert in een aangepaste uitkomst die voldoet aan je unieke branding- of ontwerpvereisten.
De minimale grootte voor het gat in deze hangtags is 0,118 inch of 3 mm in diameter. Deze grootte maakt eenvoudige bevestiging van koorden, linten of andere bevestigingsopties mogelijk, zodat je hangtags stevig aan verschillende items kunnen worden bevestigd. De gespecificeerde minimale gatgrootte zorgt voor een balans tussen functionaliteit en esthetiek, en biedt een praktische oplossing voor het tonen van belangrijke informatie, branding of prijzen op je producten.
Absoluut! Als je enige aanpassingen of wijzigingen aan je bestand nodig hebt, laat eenvoudig een opmerking achter tijdens het bestelproces waarin je aangeeft welke wijzigingen je wilt. Ons team zal je graag helpen bij het opzetten van het bestand om aan je vereisten te voldoen, zodat je hangtag-stickers nauwkeurig worden geproduceerd volgens jouw gewenste specificaties. We zijn toegewijd aan het bieden van een naadloze en probleemloze ervaring, en we zijn hier om je te helpen de beste resultaten voor je project te bereiken.
Ja, laat ons een opmerking achter en we zullen het voor je instellen.
 

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze gerelateerde stickerfuncties en producten waarvan wij denken dat je ze geweldig zult vinden. Wat ga je hierna maken?