Uitstekend 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Duurzame Stickermaterialen

Kies uit een overvloed aan materialen met verbluffende effecten voor jouw volgende sticker!

 
 

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment van materialen!

Als het gaat om het maken van aangepaste stickers, is het materiaal dat je kiest net zo belangrijk als het ontwerp zelf. Vinyl is een populaire optie vanwege zijn duurzaamheid en waterdichte eigenschappen. Voor een meer milieuvriendelijke en rustieke keuze kun je gaan voor Kraft-papier, dat is gemaakt van 100% gerecycled (bruin) papier. Doorzichtige stickers zijn perfect om een subtiele touch toe te voegen aan elk oppervlak of raam, en holografische opties zorgen voor een leuke en unieke uitstraling. Wat voor materiaal je ook kiest, het is makkelijk om jouw persoonlijkheid en stijl te laten zien.

 
In elke maat of vorm
Nauwkeurig gesneden volgens jouw ontwerp
Ruime keuze aan materialen
Eindeloze mogelijkheden voor jouw ontwerp
Extra opties
Achterzijde bedrukking en speciale inkt
 
 

Welk stickermateriaal moet je kiezen?

Ontdek het perfecte materiaal voor jouw behoeften, met details over eigenschappen, voordelen en aanbevolen toepassingen.

Maak je klaar om betoverd te worden door de aantrekkingskracht van holografische stickers! Deze buitengewone creaties pronken met een betoverend 3D-achtig effect dat gracieus verandert bij elke beweging van het licht en elke verschuiving van het kijkperspectief. Bereid je voor op een visueel opvallende en aandacht trekkende uitstraling die zeker een blijvende indruk zal achterlaten. Laat holografische stickers een wereld van betovering en verwondering ontketenen, waar ontwerpen tot leven komen met een glinsterende en dynamische aanwezigheid. Maak je klaar om een statement te maken dat werkelijk buiten dit universum is met de fascinerende schoonheid van holografische stickers!
Omarm de schoonheid van transparantie! Onze transparante stickers zijn ontworpen om harmonieus samen te werken met gekleurde oppervlakken, waardoor de onderliggende tinten prachtig tot hun recht komen. Deze unieke eigenschap verbetert de zichtbaarheid van jouw ontwerp en creëert een betoverend effect dat naadloos samensmelt met de achtergrond. Laat jouw creativiteit stralen, want transparante stickers brengen jouw visie tot leven terwijl ze moeiteloos de kleuren omarmen die hen omringen. Bereid je voor op een werkelijk betoverende en naadloze integratie van ontwerp en achtergrond met onze transparante stickers!
Betreed de wereld van elegantie met spiegelstickers! Deze prachtige creaties bieden een reflecterend oppervlak dat verfijning uitstraalt en een vleugje luxe toevoegt aan elk ontwerp. Transformeer gewone toepassingen tot buitengewone meesterwerken met een strakke en moderne uitstraling. Laat spiegelstickers jouw geheime wapen zijn om een boeiende en gepolijste look te creëren die een blijvende indruk zal achterlaten. Verhef jouw ontwerpen naar nieuwe hoogten met de glinsterende aantrekkingskracht van spiegelstickers!
Maak je klaar om betoverd te worden door prismatische stickers! Deze magische wonderen tonen een betoverend spektakel van kleuren en patronen die dansen en veranderen bij elke hoek waar je naar kijkt. Bereid je voor op een visuele reis als geen ander, waar ontwerpen tot leven komen met een dynamisch en fascinerend effect. Laat prismatische stickers een extra laag van ontzag en verwondering toevoegen aan jouw creaties, waardoor ze echt opvallen in de menigte. Maak je klaar om betoverd te worden door de fascinerende aantrekkingskracht van prismatische stickers!
Permanente kleefstof is ontworpen voor langdurige hechting en is niet gemakkelijk te verwijderen eenmaal aangebracht. Het biedt een sterke en duurzame hechting, waardoor het ideaal is voor toepassingen waar de sticker gedurende een langere periode op zijn plaats moet blijven.

Hi-tack kleefstof daarentegen biedt een nog sterkere initiële hechting dan permanente kleefstof. Het is speciaal geformuleerd voor uitdagende oppervlakken of situaties waar maximale hechting vereist is, waardoor de sticker stevig blijft zitten.

In tegenstelling tot dat, zorgt low-tack kleefstof voor een minder agressieve hechting, waardoor het gemakkelijk te herpositioneren en te verwijderen is zonder resten achter te laten of het oppervlak te beschadigen. Deze kleefstof wordt vaak gebruikt voor tijdelijke of herbruikbare stickers, waarbij de flexibiliteit om de sticker te verwijderen en opnieuw aan te brengen gewenst is.

Het is belangrijk om de specifieke eisen van jouw toepassing in overweging te nemen bij het kiezen tussen permanente, hi-tack of low-tack kleefstoffen voor jouw stickers.
 

Onze stickerproducten

Onze op maat gemaakte stickers worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en printtechnieken, waardoor jouw ontwerp er geweldig uitziet en lang meegaat.