Een kleverige merkstrategie

Versterk uw brandingstrategie met custom stickers voor uw bedrijf. Wij kunnen u ondersteunen met advies en persoonlijke assistentie voordat u bestelt, zodat u een op maat gemaakte ervaring heeft van begin tot eind.

We've got your back

Begin uw stickerreis met een offerte voor juist úw stickers. Laat ons weten wat u nodig hebt en krijg in ruil daarvoor een aangepaste prijsofferte en ongeëvenaarde ondersteuning.

Offerte binnen 1-2 werkdagen
Onze experts doen het zware werk
Minimale offerteaanvraag vanaf €100
 

Kleverige vindingrijkheid begint hier

Maak aangepaste stickers en labels die zijn afgestemd op uw bedrijfsidentiteit. Van logo's tot promoties, maak een blijvende indruk met op maat gemaakte en merkgebonden stickeroplossingen.

Kunt u niet kiezen tussen stickers en labels? Stickers voegen flair toe, labels voegen praktische waarde toe. Kies voor een optie die uw boodschap laat opvallen of die uw klanten informeert.

 
StickerApps sample pack

Probeer onze stickers

Maak een geïnformeerde beslissing voor de visuele identiteit van uw merk met ons Sample Pack, een stickerpakket dat een breed scala aan materialen, effecten en stickermogelijkheden toont.

 

De Sticker Strategie

Redhalftone

"When it comes to business, sticker sheets are the ultimate promotional piece. Back paper printing is also great if you want to add social handles or your website to your sticker."

Red Halftone is een gevierde Stickerapp liefhebbende kunstenaar die stickers gebruikt om haar kunst ver en breed te verkopen. Red Halftone maakt stickers van haar kunst en maakt gebruik van de unieke aanpassing van stickervellen door het papier te gebruiken om essentiële informatie aan haar klanten te verstrekken. Dit is ook haalbaar met Back Paper print, wat een populaire optie is voor logo stickers.

Yamay soy Sauce

"With StickerApp, the quality of  the materials surpassed my expectations. The entire ordering and receiving process was seamless and highly satisfactory, thanks in part to the excellent consultation and assistance provided by their wonderful staff."

Met meer dan 150 jaar ervaring combineert Yamay traditie met innovatie, en biedt een culinaire schat die wereldwijd wordt gekoesterd. Voor een nieuw ontwerp van de visuele identiteit drukte Yamay hun productlabels en bedank-briefjes met StickerApp om een samenhangend merk te creëren door communicatie, product en verpakking.

Kid

"With our rebranding to Kid, we've partnered with StickerApp and celebrated their swift service, outstanding quality, and quick turnarounds. Our mantra? More stickers, please!"

KID is een creatief bureau dat de transformerende impact van stickers omarmt, van het verbeteren van klantbetrokkenheid tot het bevorderen van interne trots. Voor de lancering van hun rebrand hebben ze stickerpakketten gemaakt om een tastbare manier van verhalen vertellen te creëren die overeenkomt met hun nieuwe merk.

De Goedkoopste Freebie ter Wereld

Van het herontwerpen van uw winkelfront tot het personaliseren van uw verpakking, bekijk onze uitgelichte stickerproducten. Met aanpasbare ontwerpen en veelzijdige toepassingen, gebruik stickers in uw bedrijf om uw branding uit te breiden, de zichtbaarheid van uw merk te verbeteren en contact te maken met uw klanten.

Laat uw marketing een kleverige indruk maken, en zie wat wij te bieden hebben!

Alle stickerproducten

Uw merk heeft een unieke identiteit. Daarom bieden we een breed scala aan materialen zodat uw stickers matchen met uw unieke identiteit en behoeften. Van ons Transparante materiaal dat prachtige raamstickers kan creëren, tot ons Kraft papier, een favoriet voor rustieke etikettering.

Bekijk al onze materiaalopties om te zien wat bij u past!

Ontdek alle materialen

Verspreid Uw Merk Wijd & Zijd

 

Verbeter uw ervaring

Verbeter uw ervaring met een account.
Volg uw bestellingen, bekijk de bestelgeschiedenis en beheer adressen moeiteloos.

Account aanmaken