Over StickerApp

StickerApp werd geboren toen een drukkerij in 2011 een Zweedse webdesigner ontmoette. We zijn al meer dan 10 jaar actief in het printen van gepersonaliseerde stickers. Al onze materialen, machines en medewerkers zijn perfect op elkaar afgestemd om u een geweldige ervaring en een product te bieden waar u van houdt.
Ons team bestaat uit ambitieuze mensen die enthousiast zijn over het maken van de best mogelijke stickers met een vriendelijke website voor onze klanten. Een grote winkel bouwen met echt leuke en unieke stickers. We stimuleren voortdurend onze creativiteit en verbeteren onze technologieën om de beste bron voor gepersonaliseerde stickers te worden.

We horen altijd graag feedback die ons kan helpen verbeteren en u een nog betere ervaring kan geven. Stuur ons dus gerust een e-mail info@stickerapp.nl of laat een opmerking achter bij je volgende bestelling en we zullen ervoor zorgen dat we er zorgvuldig over nadenken.

Bekijk onze Instagram om eindeloze voorbeelden te zien van wat we hebben geproduceerd en de 700.000 mensen die ons vertrouwen en van ons houden