Custom
Contour gesneden stickers

De individuele contour gesneden sticker 

Contour gesneden stickers worden gesneden volgens de vorm van je sticker. Ongeacht de vorm, wanneer je kiest voor contour gesneden stickers, zal er maar 2 mm extra stickerpapier rondom de snijlijn van je ontwerp overblijven. Deze individueel contour gesneden stickers zijn perfect voor iedereen die losse stickers in een specifieke vorm wil hebben.

Laat een opmerking achter in onze sticker maker voor eventuele specifieke wensen.
 
In elke maat of vorm
Precies op maat gesneden naar je ontwerp
Breed scala aan materialen
Eindeloze mogelijkheden voor je ontwerp
Extra opties
Back Paper print en speciale inkt
 
 

Maak contour gesneden stickers

Je kunt extra's zoals Back Paper print, Pink Ink en onzichtbare inkt kiezen in onze sticker maker.

 
 

Contour gesneden stickers

Versterk je merk met stickers precies uitgesneden met jouw ontwerp. Uitgesneden stickers zijn dé klassiekers! Geweldig om weg te geven, op evenementen, in cadeautasjes of op producten zelf, en nog veel meer. Op maat gemaakte uitgesneden stickers is dé ultieme manier om je merk te laten opvallen.

 

Welke vorm dan ook, welk materiaal je maar wilt.

 

Hoe bestel ik contour gesneden stickers?

  • Selecteer de gewenste snijlijn.
  • Kies formaat, materiaal en aantal. Als je hier nog niet zeker van bent, kun je ze later nog aanpassen in onze editor nadat je je bestand hebt geüpload. 
  • Klik op "afbeelding uploaden" en upload het bestand je wilt gebruiken voor je sticker. 
  • Als je een speciaal materiaal kiest, laat dan een opmerking achter in de editor om aan te geven waar het effect moet worden weergegeven.
  • Kies je verzendoptie en betaal.

Laat het ons weten als je vragen of extra verzoeken hebt!

Productkenmerken
Vorm Contour gesneden, Rond, Ovaal, Vierkant, Rechthoek, Afgeronde hoeken.
Verkrijgbaar op vel Nee
Full color print CMYK + wit
Formaat Maximaal 27,5 cm (10.8") aan één zijde
Materiaal Beschikbaar op alle materialen
Absoluut! Als je een kleiner formaat nodig hebt, selecteer dan gewoon het dichtstbijzijnde beschikbare formaat in de editor en geef ons de uiteindelijke afmetingen door in een opmerking tijdens het bestelproces. We passen het graag voor je aan tegen dezelfde prijs. Het is belangrijk op te merken dat als beide zijden van de sticker kleiner zijn dan 1" (3cm), we je stickers op vellen moeten afdrukken om een juiste verwerking en productie te waarborgen.
De mogelijkheid om slechts één sticker af te drukken, hangt af van het formaat en het materiaal. Over het algemeen hebben we een minimumvereiste voor het afdrukken van stickers van hetzelfde ontwerp. Als je echter specifiek slechts één sticker nodig hebt, kun je overwegen om onze A4 vinylvellen te gebruiken, waarop we één sticker op een groter vel kunnen afdrukken. Deze optie stelt je in staat om het materiaal optimaal te benutten terwijl je toch het gewenste stickerontwerp verkrijgt.
Absoluut! Je hebt de vrijheid om meerdere ontwerpen in één bestelling af te drukken. Nadat je je eerste ontwerp hebt ingediend, klik je eenvoudig op "aangepaste stickers" in de linkerbovenhoek om het volgende ontwerp toe te voegen. Houd er echter rekening mee dat we een minimumvereiste hebben voor het afdrukken van stickers van hetzelfde ontwerp, dus zorg ervoor dat elk ontwerp aan de minimumhoeveelheidscriteria voldoet. Zo kun je genieten van het gemak van het bestellen van verschillende stickerontwerpen in één bestelling, terwijl je toch aan onze afdrukrichtlijnen voldoet.
Helaas kunnen we in dit geval geen speciale materialen combineren. Hoewel we goudkleurige tekst kunnen afdrukken op een dekkende achtergrond, zoals wit of zwart, is het momenteel niet haalbaar om goudkleurige tekst op een transparante achtergrond te realiseren. Onze excuses voor eventueel ongemak en bedankt voor je begrip.
 

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze gerelateerde sticker opties en producten waarvan wij denken dat je ze geweldig zult vinden. Welke stickers ga je hierna ontwerpen?