Uitstekend 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Sticker Add-ons

Als het gaat om jezelf uit te drukken, is er niets vergelijkbaars met een aangepaste sticker. Met ons assortiment add-ons, kun je je stickers naar een hoger niveau tillen.

 

Eindeloze Mogelijkheden met Add-ons

Met onze verschillende laminaten en inkten zijn de mogelijkheden voor het personaliseren van stickers bijna eindeloos. Laminaten kunnen duurzaamheid, UV-bescherming, waterbestendigheid en holografische ijzige afwerkingen aan stickers toevoegen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Onze inkten daarentegen, kunnen verschillende effecten creëren zoals neonkleuren en zelfs UV-reactieve kenmerken. Of het nu voor branding, marketing, of persoonlijke expressie is, aangepaste stickers zijn een geweldige manier om flair toe te voegen aan elk project of product.

 
In elke maat of vorm
Precies gesneden naar uw ontwerp
Breed scala aan materialen
Eindeloze mogelijkheden voor uw ontwerp
Water- en vaatwasserbestendig
Houd uw ontwerp intact
 
 

Hoe onze extra's te gebruiken

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over hoe je speciale functie stickers kunt maken en bestellen

Nee, het is een laminaat dat over de hele sticker wordt aangebracht. Bij het toevoegen van speciale effecten zoals cracked ice aan stickers wordt een heldere laminaat aangebracht over het gehele oppervlak van de sticker. Het is niet praktisch om het effect alleen op bepaalde gebieden aan te brengen zonder ook de laminaat aan te brengen, die de sticker beschermt en het effect versterkt.
Achterpapierprint is een soort print die wordt uitgevoerd op het afneembare papieren rugvel aan de achterkant van je aangepaste stickers. Dit biedt extra ruimte om informatie over je merk toe te voegen, zoals je website URL, social media accounts of contactgegevens. Het is ook een geweldige plek om een QR-code op te nemen die door klanten kan worden gescand, of gewoon een ander leuk ontwerp dat je stickerontwerp aan de voorkant aanvult. Achterpapierprint gaat niet ten koste van het ontwerp aan de voorkant van je sticker, maar biedt wel een nuttige en creatieve manier om extra waarde en informatie toe te voegen aan je aangepaste stickers.
UV-reactieve inkt verandert van uiterlijk wanneer deze wordt blootgesteld aan UV-licht. Onze roze UV-inkt gloeit extra neonroze, terwijl onze onzichtbare inkt alleen zichtbaar is onder UV-licht. Dit effect wordt gecreëerd met speciale pigmenten die licht uitzenden bij een hogere golflengte. UV-reactieve inkt is een geweldige manier om unieke en opvallende effecten toe te voegen aan stickers, vooral bij weinig licht.
Holografisch cracked ice laminaat heeft een frosty, holografische afgewerkte patroon dat een leuke, sprankelende effect creëert wanneer licht erop valt. Het is een geweldige manier om je stickers op te laten vallen en de aandacht te trekken, terwijl het ook een beschermingslaag toevoegt om slijtage te voorkomen. Het gebruik van holografisch cracked ice laminaat kan je stickers een extra sprankelend wow-effect geven waardoor ze gedenkwaardiger en opvallender worden.
Nee, je kunt niet alle extra's op één sticker combineren. Elke extra, zoals neonroze inkt, UV-reactieve inkt of holografisch cracked ice laminaat, heeft zijn eigen unieke eigenschappen en effecten. Je kunt echter een van deze extra's gebruiken om een uniek en opvallend aangepast stickerontwerp te maken.