Custom
Kiss Cut Stickers

Makkelijk te verwijderen stickers met extra papier langs de rand

Kiss cut stickers zijn individuele stickers die gemakkelijk te verwijderen zijn en die wat extra papier aan de zijkanten hebben. De voordelen hiervan? Je kunt stickers maken met ingewikkelde snijlijnen, maar ook ontwerpen of geschreven inhoud toevoegen die op het papier rondom je sticker blijft zitten. Dit is een geweldige optie voor ontwerpen zoals logo stickers. Je kunt bijvoorbeeld de contactgegevens en openingstijden van je bedrijf, of je sociale media op het papier rondom je sticker te plaatsen.

Laat ons gewoon een opmerking achter in onze sticker maker om ons te laten weten waar de snijlijnen moeten worden geplaatst voor de kiss cut sticker.
Kiss cut stickers gemaakt door StickerApp.
 
In elke maat of vorm
Nauwkeurig gesneden naar uw ontwerp
Breed scala aan materialen
Eindeloze mogelijkheden voor je ontwerp
Add-on opties
Backpaper printing en speciale inkten
 
 

Maak kiss cut stickers

Extra's zoals backpaper print, Pink Ink en onzichtbare inkt kunnen worden aangevraagd in onze sticker maker

 
 

Stickers met ruimte over

Kies voor een kiss cut snijlijn en krijg wat extra ruimte rondom je sticker. Dit maakt de stickers gemakkelijk te verwijderen en geeft je wat extra ruimte om wat creatieve flair toe te voegen rondom je sticker.

 
kiss cut logo sticker - made with luck.

Elke vorm. Elk materiaal.

 

Hoe je kiss-cut stickers bestelt

  • Selecteer hierboven snijlijn, grootte, materiaal en hoeveelheid.
  • Upload je bestand om je aangepaste kiss-cut stickers te maken, ofwel door de kiss-cut snijlijn op een aparte laag in je bestand te zetten, of door onze editor te gebruiken om je achtergrondontwerp en kiss-cut stickerontwerp apart te uploaden en je kiss-cut lijn automatisch te genereren.
  • Als je een speciaal materiaal selecteert, laat ons dan weten waar het effect zichtbaar moet zijn!
  • Laat ook een opmerking voor ons achter zoals: "kiss cut" of "gebruik de snijlijnen in het bestand". Kies vervolgens je verzendmethode en betaal!
  • Laat het ons weten als je vragen of extra verzoeken hebt!
Productkenmerken
Vorm Contour gesneden, rond, ovaal, vierkant, rechthoek, afgeronde hoeken.
Op vel Ja
Volledige kleurenprint CMYK + wit
Materiaal Beschikbaar op alles
Afwerking Glanzend, mat of craquelé
Grootte Max 27,5 cm (10,8") aan één zijde
Absoluut! Kiss-cut stickers zijn specifiek ontworpen om losse stickers op één vel te zijn. Elke sticker is nauwkeurig gesneden, waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is terwijl het achterste gedeelte intact blijft. Dit formaat zorgt voor gemak tijdens het aanbrengen en opbergen, waardoor kiss-cut stickers een veelzijdige en gebruiksvriendelijke optie zijn voor verschillende doeleinden.
Zeker! We bieden speciale sticker vellen op maat voor dit doel. Met aangepaste sticker vellen heeft u de flexibiliteit om meerdere kiss-cut stickers van verschillende ontwerpen op één vel op te nemen, wat zorgt voor handige opslag en toepassing. Voor meer details en opties kunt u verwijzen naar onze sectie met aangepaste sticker vellen of losse vellen, waar u de mogelijkheden kunt verkennen om unieke en diverse sticker collecties op één vel te creëren.
Om uw bestand in te stellen, wordt aanbevolen om het op te slaan met twee snijlijn lagen: één voor de innerlijke kiss-cut en een andere voor de stans die erdoorheen gaat. Zorg ervoor dat u de laag die de stans vertegenwoordigt vergrendelt. Als u ontwerpprogramma's zonder lagen gebruikt, kunt u eenvoudig uw volledige ontwerp uploaden en ons instructies geven over welk deel bestemd moet zijn voor de kiss-cut. Hierdoor kunnen we nauwkeurig uw gewenste kiss-cut stickers produceren terwijl we zorgen voor een naadloos en precies snijproces.
 

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze gerelateerde stickerfuncties, materialen en producten waarvan wij denken dat je ze geweldig zult vinden. Wat ga je hierna maken?