Back paper print

Wat is Back Paper precies? Nou, in technische termen noemen we het de "release liner". Simpelweg is het dat witte gedeelte dat je weg gooit als je de sticker ergens opplakt.


Aan de slag

 

But guess what?

Deze functie is eigenlijk de kers op de sticker-taart. Waarom? Omdat het een wereld van mogelijkheden opent natuurlijk! De achterkant van je sticker is perfect om op te schrijven, bedenk wat een coole dingen je ermee kan doen! De achterkant heeft ook nog eens een diepere kleurweergave dan de echte sticker, dus het werkt echt goed als je een dubbele vibe aan je sticker wil geven.

Bekijk de StickerApp Dude als voorbeeld. Ooit afgevraagd of hij misschien een knellende witte onderbroek draagt? Nee dus. Draai de sticker om en je ziet hem shinen in zijn jaren 70 slip..

Een paar dingen om rekening mee te houden…

Voor uitlijningsdoeleinden hebben we een marge van minimaal 2mm nodig om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp er goed uit ziet. Denk er aan om te werken met een gespiegelde snijlijn. En zoals we eerder zeiden, is de kleurweergave dieper. En de glans is subtieler. Dit heeft te maken met de materiaaleigenschappen - waarom zou je dit verschil in kleur en glans niet gebruiken om je sticker echt op te laten lichten?

 
 

Materialen die compatibel zijn met Back Paper Print

Voeg je eigen ontwerp voor de achterkant van je stickers toe aan één van deze materialen in onze editor
 

Als je nu denkt dat de mogelijkheden van deze functie grenzeloos zijn, heb je gelijk. Maar, als je een duwtje in je rug nodig hebt om aan de slag te gaan, bekijk dan onderstaande lijst! Er zijn heel veel dingen die je er mee kunt doen, dus ga lekker creatief aan de slag.

Wat dacht je van…

  • Maak een ansichtkaart! Gebruik de achterkant om je boodchap en het adres van de ontvanger op te schrijven.
  • Maak hangtags en gebruik de achterkant voor productinformatie.
  • En nu we het toch over hangtag-stickers hebben, als je kleding verkoopt, voeg dan onderhoudsinstructies aan de achterkant toe.
  • Maak visitekaartjes. Voeg je logo op de voorkant toe en je contactgegevens op de achterkant van de sticker.
  • Maak 2D Kerstballen. Of Paasdecoratie!
  • Wat dacht je van aanwijzingen voor een speurtocht van een kinderfeestje? Schrijf de aanwijzingen op de achterkant en gebruik de voorkant als een puzzelstuk dat leidt naar de schat.
  • En als we het nou omdraaien? Stuur Save the Date kaarten, maar print de belangrijke info op de sticker. Op die manier kunnen de ontvangers het rechtstreeks in hun agenda plakken.
  • Maak een griezelige, buitenaardse versie van je stickerontwerp.
  • Maak cadeaubonnen. Gebruik de achterkant om de waarde en vervaldatum op te schrijven.


Maak je sticker

Rugpapier ontwerp voorbeelden

Cactus cartoon die-cut sticker
10,5 x 12 cm

Robot girl die-cut sticker 
7 x 11 cm

 

Tacosaurus die-cut sticker
8 x 4,5 cm

 

Cute cat die-cut sticker
5,5 x 6,3 cm

 

Skull die-cut sticker
16,5 x 12,4 cm

 

Good/bad Girl die-cut sticker
7,5 x 8,6 cm

Octopus die-cut sticker
12 x 13 cm

Monster die-cut sticker
9,4 x 10,4 cm

 

Maak er nu zelf een