Aangepaste
Die cut Stickers

De moeder van alle stickers. Deze individueel gesneden zijn ons meest populaire product en het is niet moeilijk om te zien waarom - contour gesneden, gestanste stickers zijn ongeëvenaard als het gaat om het laten zien van jouw kunstwerk.


Begin

free shipping icon.

GRATIS VERZENDING
In EU

instant proof icon.

INSTANT BEWIJS
In onze editor

High quality icon.

HOGE KWALITEIT
Aangepaste Stickers

Weatherproof icon.

WEERBESCHERMING
2-4 jaar buitenleven

Hoe zit het met Die cut stickers?

Het draait allemaal om de snijlijn! Die cut stickers worden precies in de vorm van jouw ontwerp gesneden, of contour gesneden, en kunnen worden geleverd in zowat elk formaat of materiaal dat je wilt. Je kunt ze op een skateboard of op de muur plakken. Als dit geen totale vrijheid geeft bij het maken van jouw stickers, dan weten wij het ook niet meer.

The Ginger cat - Die Cut stickers
Skull and green mist - die cut stickers
A custom Die cut stickers

Die cut vs kiss cut aangepaste sticker?

Deze stickers, in tegenstelling tot kiss-cut stickers, zijn gesneden door zowel de vinyl en de rug, wat betekent dat jouw sticker zal niet concurreren met een omringende materiaal. De snijlijn kan super ingewikkeld zijn en wij zorgen ervoor dat het werkt.

En hoe zit het met het materiaal? Koop ze in geborsteld aluminium, holografisch of 100% gerecycled kraftpapier. Of een van onze andere stickermaterialen* - Jouw hoeft niet in te houden. Oh, en als je bij vinyl blijft, kun je ook kiezen tussen een glanzende of matte coating. Leuk, hè?

Ook geen limiet qua grootte. Bijna. Je kunt zo klein gaan als 1" x 1" en zo groot als 48" x 48" (groot, we weten het).

Contourgesneden stickers met rugpapierbedrukking

Als jouw sticker aan de eisen voldoet, is er een scheurbare achterkant beschikbaar om het rugpapier gemakkelijker te kunnen verwijderen. Oh, en over rugpapier gesproken, het printen van een ontwerp op het rugpapier is mogelijk als u vinyl kiest voor de voorkant van je sticker.

Bijna al onze materialen zijn kras- en weerbestendig, wat betekent dat ze er jaar na jaar goed uitzien, waar u ze ook plakt. Nog een voordeel? Er blijven geen vieze resten achter als u de sticker verwijdert.


DIE CUT STICKERS MAKEN


*3D/Epoxy werkt helaas niet vanwege de polyurethaanhars koepel.

Inspiratie voor het aanpassen van stickers?

Bekijk het mooie werk hieronder, allemaal door jullie gemaakt. Een heel scala aan verschillende vormen, maten en materialen die laten zien dat onze gestanste stickers net zo aanpasbaar zijn als wij doen voorkomen.

Emiliobodymod Die cut Sticker
Tarboxx Die cut Sticker
Low Cloud Canada Die cut
 Sticker
Shopvalentina Die cut Sticker
Gala Jenkins Die cut sticker
Helloiamcion Die cut Sticker
Amanda Tulacz Die cut Sticker
Tumbs Die cut sticker