Custom
Stickervellen

Één vel, meerdere verschillende stickers

Zet al je stickers op één vel. Stickervellen zijn ideaal voor iedereen die meerdere, gemakkelijk te verwijderen stickers op één vel nodig heeft. Maak meerdere stickers met hetzelfde ontwerp of maak stickers met verschillende ontwerpen met individuele vormen, snijlijnen en formaten om je stickervel te vullen. Wil je je stickervel naar een hoger niveau tillen? Maak je eigen stickervel met coole stickers met behulp van één van onze effect materialen, zoals Holografisch materiaal!

Laat gewoon een opmerking achter in onze sticker maker dat je een stickervel wilt!
 
Mix & Match
Gebruik verschillende stickers op één vel
Brede keus van materialen
Eindeloze mogelijkheden voor je ontwerp
Add-on opties
Back Paper print
 

Maak stickervellen

Voor extra's zoals Back Paper print, Pink Ink en onzichtbare inkt kun je een opmerking achterlaten in onze sticker maker.

 
 

Je zou er kippenvel van krijgen

Gooi verschillende ontwerpen op één stickervel en maak unieke snijlijnen voor elke individuele sticker. Stickervellen zijn geweldig om uit te delen aan klanten, kinderen, of als feestartikelen. Versier het vel zelf met een leuke achtergrond, voor nét dat beetje extra.

 

Elke vorm. Elk materiaal.

 

Hoe bestel ik een stickervel?

 • Begin met het kiezen van het formaat; we hebben 3 vooraf ingestelde maten, maar je kunt ook je eigen maat kiezen.
 • Kies de hoeveelheid stickervellen die je wilt bestellen.
 • Kies het materiaal waarvan je wilt dat je stickersheet is gemaakt.
 • Laat een opmerking voor ons achter met "kiss cut" of "gebruik de snijlijnen in het bestand".
 • Upload of sleep vervolgens je ontwerpen op het stickervel.
 • Je ziet de snijlijn in het roze en de bleed (afloop) weergegeven als stippellijnen in blauw.
 • Versleep je stickers totdat je tevreden bent met hoe ze op het vel staan.
 • Upload eventueel extra achtergronden of voeg een achtergrondkleur toe.
 • Klik op een sticker om deze individueel te bewerken.
 • Laat eventuele opmerkingen achter voor speciale effecten.

Om je eigen snijlijnen te maken in Adobe Illustrator doe je als volgt:

 • Maak je snijlijn als een pad (path).
 • Maak een 100% Magenta-kleurswatch aan en noem deze "Die Cut Color" (uitsparingskleur). Doe hetzelfde als je een vorm wilt hebben die anders is dan een rechthoek voor je vel.
 • Sla het bestand op als PDF of als AI-bestand. De editor zou de snijlijnen in je bestand moeten kunnen lezen, maar als dat niet het geval is, laat het ons dan weten in het opmerkingenveld zodat we ze kunnen gebruiken.
Productkenmerken
Sheet Vierkant, Afgeronde hoeken
Vorm Contourgesneden, Rond, Ovaal, Vierkant, Rechthoek, Afgeronde hoeken
Full color print Ja
Formaat Maximaal 10,8" (27 cm) aan één zijde
Materialen Beschikbaar op alle materialen
Om een aangepast formaat te bestellen, selecteer je de optie vierkant in onze sticker maker. Daar kun je vervolgens kiezen uit een van onze voorgedefinieerde maten die het beste bij je behoeften passen, of je kunt een specifieke aangepaste maat invoeren voor je sheet. Hiermee heb je volledige controle over de afmetingen van je stickersheet, zodat deze perfect past bij je gewenste ontwerpen en eisen.
Je kunt je hele ontwerp als afbeeldingsbestand uploaden en ons een opmerking achterlaten waar je je snijlijnen wilt hebben, zodat we je kunnen helpen om de snijlijnen voor elke afzonderlijke sticker op je sheet te maken. Of je kunt je snijlijnen opzetten zoals beschreven onder het tabblad "Hoe te bestellen" in Adobe Illustrator.
Laat simpelweg een opmerking achter bij je bestelling waarin je duidelijk aangeeft op welke specifieke gebieden je de effecten wilt laten toepassen. Ons team zorgt voor de rest en zorgt ervoor dat de gewenste effecten worden toegevoegd aan de aangewezen delen van je stickersheet. Dit eenvoudige proces maakt het gemakkelijk en probleemloos om gepersonaliseerde en opvallende effecten op je stickers te krijgen.
Zie "Hoe te bestellen" in het vorige tabblad of gebruik onze Sticker Academy voor een meer gedetailleerde "instructies voor het bestellen van stickersheets".
Je kunt de sheet zo groot maken als 48" x 48", en je stickers zo klein als 1" x 1". Je hebt zowel een afloop van .075" als ruimte nodig voor elke sticker, en .075" ruimte tussen de stickers en de rand van de sheet. Bekijk deze afbeelding om een visuele weergave te krijgen. Belangrijk! .075" afloop en .075" tussen elke snijlijn van de sticker.

 

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze gerelateerde stickerfuncties en producten waarvan wij denken dat je ze geweldig zult vinden. Wat ga je hierna creëren?