Aangepaste
Verwijderbare Stickers

De gemakkelijk te verwijderen stickers.

Verwijderbare stickers zijn ontworpen met een speciale lage kleefkrachtige lijm, waardoor ze bijzonder gemakkelijk te verwijderen zijn van de oppervlakken waarop u ze aanbrengt. Verwijderbare stickers zijn ideaal voor kortetermijnbehoeften zoals evenementen, pop-ups, conferenties en meer. Ze functioneren ook als geweldige stickers voor kinderen, zodat je de stickers van elk oppervlak kunt halen waarop ze ze plakken.

Laat ons gewoon een opmerking achter in onze sticker maker voor eventuele speciale wensen
 
Voor tijdelijk gebruik
Laat geen resten achter
In elke maat of vorm
Precies op maat gemaakt naar jouw ontwerp
Extra opties
Probeer met roze inkt of onzichtbare inkt
 
 

Maak verwijderbare stickers

Extra's zoals roze inkt en onzichtbare inkt kunnen worden aangevraagd in onze sticker maker.

 
 

Haal het eraf

Waarom verwijderbare stickers? Aangepaste gemakkelijk te verwijderen stickers zijn perfect voor kortdurend gebruik, zoals voor concerten, evenementen, pop-ups, feestjes en tijdelijke aanplakborden. Ze zijn ook geweldig voor kinderen die stickers overal op willen plakken. Deze stickers zijn gemakkelijk te verwijderen en laten geen plakkerig residu achter. 

 
 

Hoe verwijderbare stickers te bestellen

  • Kies je formaat, hoeveelheid en snijlijn. 
  • Upload je bestand om je aangepaste verwijderbare stickers te maken. 
  • Selecteer je verzending en betaal! 

Laat ons weten als je vragen hebt of extra verzoeken!

Productkenmerken
Vorm Contourgesneden, Rond, Ovaal, Vierkant, Rechthoek, Afgeronde hoeken.
Op vel Nee
Full color print CMYK
Formaat Max 11" (28 cm) aan één zijde
Materiaal Arlon (wit) met lage kleefkracht (verwijderbaar)
Verwijderbare stickers kunnen één of twee keer opnieuw worden gebruikt, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat hun kleefstof aanvankelijk niet erg sterk is en met elk hergebruik zwakker wordt. Het wordt aanbevolen om ze spaarzaam te gebruiken en overmatig verwijderen en opnieuw aanbrengen te vermijden.
Verwijderbare stickers kunnen als waterbestendig worden beschouwd, maar hun kleefstof is niet zo sterk als die van permanente stickers. Het is het beste om ze niet onder te dompelen in water of bloot te stellen aan overmatige vochtigheid om hun kleefkracht te behouden.
De levensduur van verwijderbare stickers varieert afhankelijk van het oppervlak waarop ze worden aangebracht en de omgevingsomstandigheden waaraan ze worden blootgesteld. Als ze bijvoorbeeld op een vaak aangeraakt item zoals een laptop worden geplaatst, gaat de sticker mogelijk niet zo lang mee in vergelijking met plaatsing op een stationair oppervlak zoals een raam.
Het belangrijkste verschil tussen gewone en verwijderbare stickers ligt in de kleefstofeigenschappen. Gewone vinylstickers gebruiken een permanente kleefstof, die sterker is en is ontworpen voor langdurige hechting. Verwijderbare stickers daarentegen hebben een minder sterke kleefstof die speciaal is geformuleerd voor eenvoudige verwijdering zonder resten achter te laten of het oppervlak te beschadigen.
 

Vast voor stickerideeën?

Laat je inspireren door deze gerelateerde stickerfuncties, materialen en producten waarvan we denken dat je ze geweldig zult vinden. Wat ga je hierna maken?