Aangepaste
Individuele stickers op vel

Om stickers keer op keer gemakkelijk te op te plakken.

Zet je creatieve visie om in een verzameling levendige, gepersonaliseerde stickers met deze individuele stickers op vel. Als je je producten wilt merken, je spullen wilt personaliseren of de perfecte giveaway wilt maken, onze stickervellen zijn op maat gemaakt om je unieke ontwerpen tot leven te brengen. Afpellen, plakken en indruk maken - elke keer weer.

Kies gewoon witte of transparante labels onder materialen in onze sticker maker en laat je een reactie voor ons achter om je ontwerp als labels op vellen te laten printen.
 
Moeiteloos aanbrengen
Gemakkelijk af te pellen
Materiaaleffect
Laat je stickers er zeker uit steken
Precisie en perfectie
Beleef onze scherpe productie
 
 

Kies je voorkeuren voor je stickers

Deze voorkeuren gelden voor de stickers zelf, niet het vel, want deze is al gestandaardiseerd voor optimaal gebruik.

 
 

Gebruik de individuele stickers telkens als je ze nodig hebt

Duik in een wereld waar je creativiteit geen grenzen kent. Het is jouw kans om je stempel ergens op te drukken, om je merk te laten zien, om dingen te personaliseren en om jezelf uit te drukken in levendige kleuren en opvallende details. Of je nu de swag van je startup wilt laten zien, je eigen gadgets en uitrusting wilt personaliseren of memorabele giveaways voor je volgende grote evenement wilt maken, onze Individuele stickers op vel zijn gemaakt met jouw voordelen in gedachten.

 
 

Bestel Individuele stickers op vel

  • Maak je keuzes voor de vorm van je stickers, het aantal, het materiaal en de grootte.
  • Upload je bestand met je sticker design.
  • Bewerk het bestand in onze Editor.
  • Let op: De preview in de editor is alleen voor de individuele stickers, niet voor het hele vel.
  • Let op: De grootte van het vel is gestandaardiseerd en elke bestelling word nagelopen om ervoor te zorgen dat de stickers optimaal zijn.
  • Als je voorkeuren hebt qua afmetingen of oriëntatie voor je design, laat het ons weten door een opmerking achter te laten in de Editor.
  • Als je klaar bent met het bewerken van je sticker, voeg je sticker dan toe aan je winkelwagen, maak meer stickers als je dat wilt, en verwacht een snelle levering!

We sturen je een bevestiging per e-mail zodra de bestelling is ontvangen en gecontroleerd. Je kunt contact met ons opnemen door een opmerking achter te laten wanneer je de bestelling plaatst, of door contact op te nemen met ons voor je een bestelling plaatst. We bieden uitgebreide klantenondersteuning aan zakelijke klanten en werken regelmatig samen met interessante designers en kunstenaars. Let's talk!

Productkenmerken
Vorm Contour gesneden, Rond, Ovaal, Vierkant, Rechthoek, Afgeronde hoeken.
Op vel Ja
Full color print CMYK
Grootte Max 27.5 cm aan één zijde
Materiaal Verkrijgbaar voor alle materialen
Individuele stickers op vel zijn verkrijgbaar op al onze materialen, waaronder wit vinyl, holografisch, pixie dust, prismatisch, glitter, spiegel en kraft paper, maar ook in hi-tack en low-tack varianten. Neem contact met ons op als je vragen of speciale verzoeken hebt!
Met onze ontwerpwizard en editor kun je de grootte en vorm van je stickers bepalen, zodat ze precies aan je wensen voldoen. De afmetingen van het vel en het aantal stickers op elk vel hangen af van jouw keuzes. Wij bieden gestandaardiseerde velformaten en zorgen voor een optimaal materiaalgebruik om je ontwerp efficiënt te verwerken. De maximale afmeting per vel, en dus ook per sticker, is 275 mm breed.
Er zijn geen grenzen aan je creativiteit. Van persoonlijke foto's en logo's tot custom artwork en tekst, zolang je ontwerp voldoet aan onze drukrichtlijnen, kunnen we het tot leven brengen.
Na ontvangst van je bestelling controleert en optimaliseert ons team handmatig elk ontwerp om er zeker van te zijn dat het geschikt is om af te drukken. Als we aanpassingen nodig hebben, nemen we direct contact met je op.
Onze stickers zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze worden gedrukt op duurzaam materiaal van hoge kwaliteit en zijn bestand tegen water, zonlicht en krassen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Deze duurzaamheid geldt voor alle materialen behalve kraft paper, en varieert afhankelijk van het laminaat dat je kiest.
Productietijden kunnen variëren op basis van ordergrootte en specificaties, maar we streven ernaar om je stickers zo snel mogelijk te leveren. Standaard bestellingen worden meestal binnen een paar werkdagen verzonden.
 

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze gerelateerde stickerfuncties, materialen en producten waarvan we denken dat je ze geweldig zult vinden. Wat ga je hierna maken?