Heavy Duty Stickers

Industriële stickers met een hoge weerstand, voor de meest extreme omstandigheden.

Deze zware stickers zijn ontworpen met kracht en duurzaamheid in gedachten. Ze zijn bedekt met een 12 mil dikke weerbestendige laminaatlaag en zijn vervaardigd met een zeer plakkerige lijm, waardoor de hechting tussen de sticker en het oppervlak extreem sterk is. Heavy Duty stickers zijn ideaal voor industriële doeleinden, zoals labels voor machines, gereedschap of waarschuwingsborden die niet mogen worden verwijderd. Ze zijn ook perfect voor langdurig buitengebruik en hebben een levensduur van 6-7 jaar dankzij hun ultrabeschermende laminaatlaag.

Laat ons gerust een opmerking achter in onze sticker maker voor speciale wensen
 
Industriële sterkte
Extra sterke lijm
Langdurig
Weerbestendig tot 7 jaar
Extreem duurzaam
Met dikker laminaat
 
 

Maak Heavy Duty stickers

Maak van je Heavy Duty sticker een contourgesneden sticker, in elke vorm. De maximale grootte is 47,2" (120 cm) aan één zijde

 
 

Stickers met een taak

Of je nu stickers nodig hebt als waarschuwingsborden, voor industriële machines, of die hun hele leven buiten moeten doorbrengen, deze stickers zullen je niet in de steek laten. Wat hun doel ook mag zijn, ze zullen je door dik en dun bijblijven.

 
 

Hoe kan je Heavy Duty stickers bestellen

  • Kies je snijlijn, formaat en aantal.
  • Upload je bestand.
  • Selecteer je verzending en betaal!

Laat ons weten als je vragen hebt of aanvullende verzoeken!

Productkenmerken
Vorm Contouruitsnijding, Rond, Ovaal, Vierkant, Rechthoek, Afgeronde hoeken.
Op vel Nee
Full color print CMYK
Formaat Maximaal 47,2" (120 cm) aan één zijde
Materiaal Wit hi-tack vinyl
Laminaat Glanslaag van 12 mil
Heavy Duty stickers hebben een indrukwekkende levensduur van maximaal 7 jaar, waardoor ze ideaal zijn voor langdurige buitentoepassingen. Om de beste resultaten te garanderen, wordt sterk aanbevolen om deze stickers op een oppervlak te bevestigen dat vlak, droog en schoon is. Door een vlak oppervlak te kiezen, zorg je voor maximaal contact tussen de sticker en de ondergrond, wat een sterke en blijvende hechting garandeert. Het oppervlak moet ook droog zijn om te voorkomen dat vocht de kleefeigenschappen aantast en vroegtijdig loslaten veroorzaakt. Ten slotte zorgt het behouden van een schoon oppervlak, vrij van stof, vuil en verontreinigingen, zowel voor optimale hechting als een aantrekkelijke uitstraling.
Heavy Duty stickers zijn inderdaad weerbestendig en bieden betrouwbare bescherming tegen de elementen gedurende maximaal 7 jaar. Dit betekent dat ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen blootstelling aan verschillende weersomstandigheden, waaronder zonlicht, regen, wind en temperatuurschommelingen. Of het nu gaat om brandende hitte, zware regen of vrieskou, je kunt erop vertrouwen dat deze stickers hun duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht behouden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor buitentoepassingen die langdurige weerbestendigheid vereisen.
Deze stickers hebben een aanzienlijke dikte van 12 mil (0,3 mm), wat bijdraagt ​​aan hun duurzaamheid en veerkracht. De dikte van Heavy Duty stickers zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen ruw gebruik, buitensomstandigheden en andere mogelijke bronnen van slijtage. Met hun robuuste constructie bieden deze stickers een aanzienlijke aanwezigheid en betrouwbare bescherming, waardoor ze een ideale keuze zijn voor toepassingen die een dikkere en stevigere materiaal vereisen.
Het belangrijkste onderscheid ligt in duurzaamheid. Heavy Duty stickers hebben een dikkere laminaatlaag in vergelijking met ons reguliere glanzende laminaat, wat zorgt voor verhoogde sterkte en veerkracht. Bovendien zijn Heavy Duty stickers uitgerust met een extra sterke hi-tack kleefstof, waardoor een krachtige en langdurige hechting aan verschillende oppervlakken wordt gegarandeerd. Deze eigenschappen maken Heavy Duty stickers een uitstekende keuze voor toepassingen die uitzonderlijke duurzaamheid en kleefkracht vereisen.
 

Vastzitten in stickerideeën?

Laat je inspireren door deze gerelateerde stickerfuncties, materialen en producten waarvan wij denken dat je ze geweldig zult vinden. Wat ga je hierna creëren?