Uitstekend 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Epoxy 3D-stickers

Laat je stickers opvallen.

Epoxy stickers, ook wel bekend als 3D-dome stickers, zijn bedekt met een polyurethaanhars om je stickers dat driedimensionale effect te geven. Epoxy stickers zijn verkrijgbaar in populaire vormen zoals rond of vierkant/rechthoekig met afgeronde hoeken. Er zijn 4 verschillende maten om uit te kiezen en alle epoxy stickers worden geleverd op stickervellen.

Laat een opmerking achter in onze sticker editor voor speciale wensen
 
Full color print
Witte inkt + kleur
Kras- en weerbestendig
2-4 jaar buitenleven
3D-dome-effect
Epoxy-laminaat
 
 

Maak epoxy 3D-stickers

Laat een opmerking achter in onze editor voor hulp bij specifieke ontwerpaanvragen!

 
 

Breng je stickers naar
het volgende niveau

Epoxy stickers creëren een 3D-koepel-effect over de bovenkant van je sticker, zodat je ontwerpen echt opvallen. Deze stickers vallen op tussen de rest, letterlijk, dus kies voor epoxy en geef je stickers een dimensionele persoonlijkheid.

 
 

Hoe epoxy stickers te bestellen

  • Kies of je een ronde vorm of afgeronde hoeken wilt voor je epoxy stickers. 
  • Kies uit beschikbare vooraf ingestelde maten. 
  • Kies de hoeveelheid en upload je ontwerp. 
  • Selecteer de verzending en betaal. 

Laat ons weten als je vragen hebt of extra verzoeken!

Productkenmerken
Vorm Rond, Ovaal, Afgeronde Hoeken
Op vel Ja
Full color print CMYK
Formaat 2.5x2.5 cm, 3.8x3.8 cm, 5.1x2.5 cm, 7.7x3.8 cm
Materiaal Epoxy Vinyl
Laminaat Epoxy (polyurethaanhars)
Epoxy dome stickers hebben geen hi-tack kleefstof. Hoewel ze een sterke en duurzame hechting bieden, zijn ze niet specifiek ontworpen voor toepassingen met een hoge kleefkracht. Ze bieden echter uitstekende hechting aan de meeste gladde oppervlakken, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen.
Hoewel epoxy dome stickers bekend staan om hun duurzaamheid en beschermende coating, zijn ze niet specifiek ontworpen voor afgeronde oppervlakken vanwege hun stijfheid. Het wordt aanbevolen om ze te gebruiken op vlakke of licht gebogen oppervlakken voor optimale hechting en levensduur. Als je stickers nodig hebt voor afgeronde oppervlakken, zijn er alternatieve materialen beschikbaar die flexibeler zijn en beter geschikt voor dergelijke toepassingen.
Hoewel we een reeks vooraf ontworpen sjablonen aanbieden, kunnen we ook aangepaste maten verzorgen. Houd er echter rekening mee dat er een minimum prijsvereiste is van $300 voor aangepaste maten. Geef ons simpelweg de afmetingen door die je nodig hebt, en we zullen je snel een offerte en een bestellink verstrekken om verder te gaan met je aangepaste bestelling.
 

Vast in stickerideeën?

Laat je inspireren door deze andere materialen waarvan wij denken dat je ze geweldig zult vinden! Wat ga je hierna ontwerpen?