Custom
Skateboard stickers

Stick de landing met onze radicaal duurzame custom skateboard stickers. Kies de grootte, vorm, hoeveelheid, en materiaal en upload je eigen unieke ontwerp om je aangepaste skateboard sticker te creëren.

 

Krasbestendig
Weerstaat je slijtage

Permanente lijm
Ze blijven echt plakken

UV-bestendig
Beschermd tegen zonlicht

 

BEKLAD JE DECK

Nieuw bij het aankleden van je board? Skateboard stickers worden meestal aan de onderkant van het deck van je skateboard geplaatst om je board uniek te maken. Of je nu wilt dat je skateboard een bepaalde esthetiek heeft of dat je gewoon wat coole stickers wilt plakken om je board wat persoonlijkheid te geven, de keuze is aan jou. 

Maak die cut stickers voor je skateboard
Toon je aangepaste stickers met een kick flip

DE DUURZAME SKATEBOARD STICKER

Deze kleine kerels hebben een krasbestendige, PET-gelamineerde film dat is gemaakt om alle kickflips en andere tricks te overleven. Om nog maar te zwijgen van dat ze alle weersomstandigheden en eventuele wipe-outs tot vier jaar kunnen weerstaan. De glanzende vinylstickers zijn ook UV-beschermd, dus ze blijven langer levendig en fris, en zullen niet veel zonneschade oplopen in hun 4-jarige levensduur. 

 

Aangepaste stickers voor alle borden

STICKERS VOOR ALLE BORDEN

Skateboards, snowboards, surfplanken, longboards - onze stickers van krasbestendig vinyl kunnen op al je sportuitrusting worden geplakt. Zorg er gewoon voor dat het oppervlak schoon en droog is wanneer je de stickers aanbrengt en je bent klaar om te gaan.

 

Skateshop kan skate stickers met logo's afdrukken

IN HET BEDRIJF?

Heb je een longboard-skateshop of andere kleine onderneming? Je kunt elk ontwerp of logo dat je wilt maken en uploaden, en de stickers in bulk bestellen. Upload gewoon je best verkopende ontwerpen of maak funky nieuwe ontwerpen en bestel er zoveel als je wilt. 

Stickers door Lessthanlocal

Personaliseer je uitrusting zoals helm

PERSONALISEER JE UITRUSTING

Plak ze op je helm, op je ski's, en op je knie (pads). Er is geen betere manier om je uitrusting wat persoonlijkheid te geven dan het te versieren met stickers die bij je passen!

 

Productaanbevelingen

Skateboard stickers kunnen klein, groot, super fel, of zwart en wit zijn. Maar hier is onze mening over wat over het algemeen de meest populaire opties zijn bij het maken van stickers voor skateboards.

Voorkeursmaterialen Wit vinyl, holografisch, transparant, zwaar belastbaar (Heavy Duty)
Afwerking Glanzend
Grootte 3" x 3" (cirkel) of 4" x 4" (vierkant)
 

**je wordt niet per kleur in rekening gebracht. Maak een ontwerp met zoveel kleuren als je wilt, je betaalt altijd dezelfde prijs.

Maak aangepaste stickers

 

Laat je inspireren. Wees creatief!

Muurstickers in het skatepark

Muurstickers in het skatepark

skateboard met stickers op de drag race baan

skateboard met stickers op de drag-race baan

Personaliseer je skateboard met stickers

Meisje toont haar gepimpte skateboard

Skateboard met op maat gemaakte die-cut stickers

Skateboard met op maat gemaakte die-cut stickers

 

WAAROM WE VAN SKATE STICKERS HOUDEN

Pimp je board gemakkelijk met gepersonaliseerde skateboard stickers. Je kunt je eigen ontwerpen laten zien en je skateboard super persoonlijk maken. Maar om er zeker van te zijn dat je skateboard stickers er goed uitzien, zijn hier een paar dingen om te onthouden.

  • Je kunt je skateboard stickers afdrukken op al onze materialen. Maar Vinyl en Heavy Duty zullen het langst meegaan en het meest duurzaam zijn voor je skateboard.
  • Om ervoor te zorgen dat je stickers hun beste en langste leven leiden, kies voor een glanzend laminaat voor de beste, krasbestendige, bescherming. 
  • Ons glanzende laminaat is UV-beschermd, dus stickers zullen hun persoonlijkheid niet verliezen, zelfs niet in direct zonlicht
  • Ongeacht wat voor soort skateboard sticker je wilt maken, je kunt je ontwerp uploaden in onze supermakkelijke sticker editor, en je krijgt meteen ee (digitale) proef. 
 

maak gepersonaliseerde stickers

 

Op zoek naar iets anders?

Onze materialen zijn zorgvuldig gekozen door ons team om de hoogste kwaliteit te garanderen. Hier zijn enkele geweldige producten met verschillende manieren om ze te gebruiken.

 

Maak aangepaste skateboard stickers