Aangepaste
Vloerstickers

Aangepaste stickers waar je zó over heen kunt lopen

Maak aangepaste stickers voor de vloer! Voorzien van een anti-slip toplaag met zanderige textuur, zijn deze speciale vloerstickers ontworpen met schoenen en krassen in gedachten. Vloerstickers zijn ideaal voor het aangeven van paden, pijlen, waar je kunt wachten, maar ook voor logo stickers om je merk in je fysieke winkel te promoten. Of misschien wil je gewoon wat funky flair aan je vloer toevoegen? Upload je ontwerp voor je vloersticker en zie direct een voorbeeld van hoe het eruit kan zien!

Laat ons in de sticker maker weten dat je een vloersticker wilt, dan zorgen wij ervoor dat de juiste toplaag wordt aangebracht.
 
Volledig kleurendruk
Witte inkt + kleur
Anti-slip
Krasbestendige toplaag
In elke maat of vorm
Nauwkeurig gesneden langs je ontwerp
 
 

Maak vloerstickers

Maak van je vloersticker een contourgesneden sticker, in elke vorm. De maximale grootte is 48" (120cm) aan één zijde.

 
 

Ga aan de slag

Deze zanderige aangepaste stickers zijn een geweldige manier om paden aan te geven, een boodschap over te brengen of gewoon wat flair aan je vloer toe te voegen. Slip- en struikelbestendig, deze stickers liggen plat en blijven stevig zitten, zelfs bij zwaar voetverkeer.

 
 

Hoe vloerstickers te bestellen

  • Kies het formaat, de hoeveelheid en snijlijn.
  • Upload je bestand om je aangepaste vloerstickers te maken.
  • Selecteer je verzendoptie en betaal.

Laat ons weten als je vragen hebt of extra verzoeken!

Productkenmerken
Vorm Contourgesneden, Rond, Ovaal, Vierkant, Rechthoek, Afgeronde hoeken.
Op vel Nee
Full color print Ja
Formaat maximaal 47,2" (120 cm) aan één zijde
Materiaal Arlon (wit) of Permanente lijm (Standaard)
Lamineren Mat met zandstructuur
Ja, vloerstickers zijn over het algemeen gemakkelijk te verwijderen. De gemakkelijkheid van verwijdering kan echter variëren afhankelijk van factoren zoals de duur dat ze op het oppervlak zijn aangebracht en de temperatuur waaraan ze zijn blootgesteld. Het wordt aanbevolen om de juiste verwijderingstechnieken te volgen, zoals ze langzaam verwijderen en indien nodig een warmtebron gebruiken, om een gladde en residuvrije verwijderingservaring te garanderen.
Ja, je kunt vloerstickers op tegels aanbrengen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het oppervlak glad en schoon is voor optimale hechting. Als het oppervlak van de tegel textuur heeft, biedt het mogelijk geen geschikt hechtoppervlak, en stof of water dat via de randen binnendringt, kan de hechtkwaliteit compromitteren. Daarom wordt aanbevolen om het tegeloppervlak goed voor te bereiden voordat je de vloerstickers aanbrengt voor de beste resultaten.
Ja, het is mogelijk om stickers voor vloertegels te maken met behulp van vinylprinttechnologie. Met deze methode kun je aangepaste ontwerpen of patronen laten afdrukken op vinylmateriaal dat rechtstreeks op je vloertegels kan worden aangebracht, zodat je het uiterlijk van je tegels kunt veranderen zonder dat je een volledige renovatie hoeft uit te voeren.
Om de stickers aan te brengen, begin je met het verwijderen van het achterpapier aan één zijde en aligneer je de sticker voorzichtig met de gewenste positie op de vloer. Druk langzaam op de sticker en strijk deze glad vanuit het midden naar de randen om een luchtvrije applicatie te garanderen. Als de sticker groot is, werk dan in kleinere secties, verwijder geleidelijk het achterpapier en breng de sticker aan op het oppervlak totdat deze volledig is aangebracht.
 

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze gerelateerde stickerfuncties en producten waarvan wij denken dat je ze geweldig zult vinden. Wat ga je hierna creëren?