Uitstekend 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Labels op rol

Labels maken is net makkelijker geworden

Onze labels op rollen zijn geschikt voor zowel handmatige als machinale etikettering. Ze worden gemaakt met behulp van doorlopend rugmateriaal dat om een kartonnen spoel is gewikkeld.

Elk overtollig materiaal rond uw labels wordt verwijderd, waardoor u aangepaste labels op een handige rol overhoudt voor eenvoudige toepassing.

Labels op rol zijn ook de praktische keuze voor gemak en opslag, rol gewoon alle ongebruikte labels op en gebruik ze later. Begin met het selecteren van de vorm, grootte en hoeveelheid en upload uw ontwerp.

Aangepaste labels op rol.
Snelle productie
Levering binnen 1-2 weken
Aanpasbare labels
Aangepast aan uw behoeften
Lage minimums
Aangepaste bestelhoeveelheid
 

Bestel Aangepaste Labels op Rol

Pot, blik en zak met aangepaste merklabels.

Maten & Materiaal Opties

We produceren labels in bijna elke vorm en vorm die u nodig heeft; rond, ovaal, vierkant, of contour gesneden volgens uw ontwerp. Om een efficiënte productie te garanderen en overtollige materialen te minimaliseren, hebben we zes verschillende rolmaten gestandaardiseerd op basis van de labelgrootte.

We geven in eerste instantie prioriteit aan onze meest populaire materiaalopties en zullen geleidelijk aan anderen introduceren. Huidige online opties zijn Wit, Transparant, Kraftpapier, en Zilver (een neef van onze Spiegelstickers),

We produceren regelmatig speciale bestellingen naast onze online opties. Neem contact met ons op met specifieke vragen of verzoeken.

Hoe labels op rollen te bestellen

  • Maak initiële keuzes over vorm, materiaal, grootte en hoeveelheid
  • Upload bestand met uw labelontwerp
  • Bewerk de afbeelding in onze Editor (optioneel)
  • Kies labeloriëntatie
  • Plaats de bestelling

We zullen u per e-mail een bevestiging sturen zodra de bestelling is ontvangen en beoordeeld. U kunt contact met ons opnemen door een opmerking te schrijven bij het plaatsen van de bestelling, of van tevoren contact met ons opnemen via e-mail. We bieden uitgebreide klantenondersteuning aan zakelijke klanten en hebben regelmatige samenwerkingen. Laten we praten!

Productkenmerken
Vorm Contour gesneden, rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, afgeronde hoeken.
Op vel Nee
Volledige kleurendruk CMYK
Grootte Maximaal 10,8 inch (27,5 cm) aan één zijde
Materiaal Wit vinyl, transparant vinyl, zilver vinyl, Kraftpapier
Onze online service levert momenteel onze meest populaire vinyl materiaalopties; wit, transparant en zilver. Initiële beschikbare online opties voor afwerking zijn glanzend of ongecoat.

Neem contact met ons op om de specifieke details over de materialen en andere beschikbare opties te krijgen. We produceren continu speciale verzoeken. Neem contact op via info@stickerapp.com.
We zijn er trots op zowel lage bestelhoeveelheden te kunnen leveren tegen betaalbare prijzen, als royale kortingen te kunnen bieden voor grotere volumes. Als u een speciaal verzoek heeft, moedigen we u aan om contact met ons op te nemen om een goede deal te krijgen. We werken regelmatig samen met artiesten en bedrijven, dus neem contact op als u geïnteresseerd bent.
De reguliere doorlooptijd is 1-2 dagen productie en 1-3 dagen transport, afhankelijk van de grootte, het type en de locatie van uw bestelling. U kunt geschatte levertijden vinden bij het afrekenen bij het plaatsen van uw bestelling.
Ja, neem contact met ons op via info@stickerapp.com.
Labels kunnen rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of contour gesneden worden volgens uw ontwerp. Beschikbare labelgrootte-opties variëren van 1 tot 11 inch in breedte, en de daaropvolgende breedte van uw rollen is afhankelijk van de grootte van uw label.

Om efficiënte productie te garanderen en overtollige materialen te minimaliseren, hebben we zes verschillende rolmaten gestandaardiseerd op basis van de labelgrootte: 1,55, 2,20, 2,75, 3,65, 5,50 en 11,0 inch. De afloop is 0,08 inch. Breedte en maten zijn afhankelijk van de door u gekozen oriëntatie en het aantal rollen hangt af van zowel de grootte als de hoeveelheid. We moedigen u aan om contact met ons op te nemen als u hulp wilt om het juiste te krijgen.
Het aantal labels op elke rol is afhankelijk van de grootte van uw bestelling en de grootte van uw labels. Neem contact met ons op als u specifieke informatie nodig heeft via e-mail info@stickerapp.com.
Over het algemeen dienen labels voornamelijk om informatie te verstrekken, vaak over een item of product. Ze zijn echter meestal gemaakt van dunner materiaal en zijn niet ontworpen om dezelfde rigoureuze omstandigheden te doorstaan als stickers.

Hoewel stickers in sommige gevallen de voorkeur kunnen genieten, zijn labels onmisbaar voor bepaalde toepassingen en maken ze hogere bestelvolumes, meer gemak en eenvoudige verwijdering mogelijk.

Kosteneffectieve Etikettering

Onze flexibele en geavanceerde productiecapaciteiten stellen ons in staat om niet alleen zeer concurrerende prijzen aan te bieden voor kleine bestellingen van etiketten op rol, maar ook om kortingen te geven voor grotere volumes. We richten ons op zowel kleine en middelgrote bedrijven als op individuen en kunstenaars.

Hoewel stickers in sommige gevallen een voordeel kunnen hebben, zijn etiketten onmisbaar voor bepaalde toepassingen en bieden ze een hogere mate van kostenefficiëntie.

Aangepaste labels op wijnflessen.

Gemakkelijk & Handig

Labels op een rol worden geleverd met een handig achtergrondmateriaal dat zorgt voor gemakkelijk pellen en aanbrengen. Gemaakt van dunner, hoogwaardig materiaal, bieden onze labels een strak en professioneel uiterlijk.

Labels delen overeenkomsten met reguliere stickers, maar ze hebben duidelijke voordelen. Hoewel ze misschien niet zijn ontworpen om dezelfde rigoureuze omstandigheden als stickers te weerstaan, zijn ze specifiek ontworpen om soepel van de rol te worden gepeld en met gemak te worden aangebracht.

Aangepaste labels op een doos met eten.

Labels voor elk gebruik

Labels zijn ontworpen om effectief te hechten aan diverse oppervlakken, waaronder papier, karton, plastic, glas, metaal en meer. Deze veelzijdigheid stelt uw unieke labels in staat om te worden gebruikt over een breed spectrum van producten, items of materialen.

Dus of u nu een brouwerij, een kledingmerk of bloemenwinkel runt - of labels wilt plakken op de potten van uw zelfgemaakte jam of honing - onze labels zijn het perfecte product voor uw product.