Onzichtbare Inkt
Stickers

Voeg geheime berichten, scherpe effecten en griezelige verrassingen toe met onzichtbare inkt.

De geheime laag waar niemand iets van weet. 

Voeg een extra onzichtbare laag toe bij het maken van je sticker met ontwerpdetails, verborgen berichten, codes of alles wat je niet in eerste instantie of bij daglicht gezien wilt hebben, en alleen zichtbaar is onder UV-licht.

onzichtbare inkt verborgen achter StickerApp-logo.
onzichtbare inkt toont verborgen berichten op stickers.
 

Zorg ervoor dat je een opmerking achterlaat, de inkt is misschien onzichtbaar, maar we zullen je niet negeren.

Deze kleur is super speciaal, dus het heeft wat extra aandacht nodig bij het maken van je onzichtbare inktstickers. Dit zijn je opties:

Optie 1

Upload bestand in .ai of .PSD naar StickerApp

Upload je bestand met een extra laag die laat zien waar je wilt dat de onzichtbare inkt onder UV-licht verschijnt en laat een opmerking achter met dat je “Onzichtbare inkt” op je sticker wilt.

Optie 2

upload 2 .png-bestanden naar StickerApp

Als je geen ontwerpprogramma hebt om lagen te verwerken, kun je 2 png-bestanden uploaden. Een bevat je kunstwerk en de andere de details die je onzichtbaar wilt laten afdrukken. LET OP: ze moeten dezelfde grootte hebben zodat we precies kunnen zien waar je de onzichtbare inkt wilt hebben.

Optie 3

schrijf een opmerking naar StickerApp

Als je wilt dat al zichtbare details van je ontwerp een extra gloed krijgen onder UV-licht, laat ons dan weten welke specifieke details in een opmerking met “deze details: XXX Onzichtbare Inkt”

 

De obscure details van onzichtbare inkt

 • Het is een UV-reactieve kleur die alleen zichtbaar is wanneer deze wordt blootgesteld aan UV-licht.
 • Het verschijnt felgeel wanneer het wordt blootgesteld aan UV-licht (kleur kan variëren afhankelijk van de UV-lamp)
 • Het kan worden afgedrukt op al onze materialen (behalve vloer-/muurstickers en glow-in-the-dark stickers)
 • Springt het meest op bij andere contrasterende kleuren
 • Mag niet worden gecombineerd met Glow-in-the-dark, het heft elkaars effecten op
 • Het is een vlakke kleur dus geen verloop of schaduweffecten
 • Het verschijnt onder UV-lampen
 • Stickers met Onzichtbare Inkt zijn niet UV-bestendig. Stickers met Onzichtbare Inkt hebben een ander laminaat dat niet zo UV-bestendig is als ons normale laminaat (dit is zodat je het daadwerkelijk kunt zien onder UV-licht, duh).
 • De sticker zal nog steeds super duurzaam zijn en een tijdje meegaan, maar het is niet gegarandeerd dat het even levendig of langdurig blijft wanneer het wordt blootgesteld aan de elementen buitenshuis.
 

Waarom houden we van UV-licht stickers?

Stickers met spook en onzichtbare inkt.
 • Je kunt geheime berichten achterlaten in je creaties
 • Je kunt leuke labels maken voor nachtclubs en donkere locaties
 • We houden van Halloween en onzichtbare inkt brengt Halloween-stickers naar een heel nieuw niveau
 • Geweldig om veiligheidsredenen zoals authenticiteitssigillen en voor het scannen van tickets 
glas met een onzichtbare inkt sticker.
Toegangsticket met onzichtbare inkt.
 

Gebruik Onzichtbare Inkt op je favoriete StickerApp materialen

Onzichtbare inkt is compatibel met al onze stickermaterialen met uitzondering van vloer-/muurstickers en glow in the dark stickers. Dus of je nu een holografische sticker wilt met groovy onzichtbare inkt details, of een reflecterende spiegelsticker met een geheime boodschap onder UV-licht, de opties zijn eindeloos. 

Krijg het element van verrassing goed met platte kleuren

De onzichtbare inkt is iets minder zichtbaar wanneer het wordt afgedrukt op een materiaal zoals holografisch of glitter vanwege hun eigen reflectiviteit en glans, dus we raden aan om het te gebruiken op ondoorzichtige delen van je ontwerpen. Op deze manier zullen de platte kleuronderdelen je onzichtbare ontwerp of boodschap weergeven en de andere details op je sticker zullen schitteren met onze speciale effecten zoals holografisch of glitter. 


Laat ons gewoon weten in een opmerking bij je bestelling hoe je wilt dat de effecten worden geplaatst en vergeet niet om je bestanden te uploaden volgens de 3 opties die in de bovenstaande vakken worden genoemd. 

 

Onzichtbare inkt ontwerpvormen

Sticker met eendje en spook in onzichtbare inkt.Onzichtbare inkt op vinyl stickers door @fulifulitattoo

Die cut sticker met een Apple en schedel in onzichtbare inkt op glitter materiaal.Onzichtbare inkt op glitter stickers door @moa

Halloween sticker met onzichtbare inkt op kraftpapier.Onzichtbare inkt op kraftpapier stickers door @tommydevoid

Een sticker met ogen in de hoed verborgen met onzichtbare inkt op spiegel materiaal.Onzichtbare inkt op matte spiegel stickers door @linda_flowers

Je bent nu helemaal geïnspireerd, nietwaar? Bestel je ontwerp op elk materiaal en volg gewoon de instructies in het gele vak hierboven om aan te geven welke details je onzichtbaar wilt laten totdat ze worden blootgesteld aan UV-licht. Wij zorgen voor de rest. 

Probeer het zelf uit en kijk hoe deze inkt uit het niets verschijnt, net als die oude dating-app-match die een jaar later in je DMs glijdt.